Bøger om ledelse

Udefra

Fremtiden tilhører en ny type netværksorganisationer og -medarbejdere, som rækker udad frem for at bureaukratisere indad. Bogen inspirerer til at tænke i udefra-principperne.

Jacob Bøtters bog er fyldt med eksempler på, hvordan udefrakommende hjælp, ydelser og arbejdsopgaver kan gavne både personer og virksomheder. Udefra inspirerer til virksomheders og personers omlægning til at tænke i udefra-principperne. Bogen er fyldt med eksempler til nye måder at organisere sig på.

Fremtiden tilhører en ny type netværksorganisationer og -medarbejdere, som rækker udad frem for at bureaukratisere indad. De forstår, at viden og løsninger skal hentes udefra – hos eksperter og brugere i deres netværk. Store, hiearkiske organisationer, der tror, de kan det hele selv, hører fortiden til.Tag f.eks. Quirky, der har udviklet 427 husholdningsprodukter sammen med 759.000 mennesker. Eller danske Airtame, der har fået syv millioner kr. i startkapital fra deres første 12.368 brugere.

I bogen får vi indblik i, hvordan vi kan blive bedre videnarbejdere ved at hente hjælp udefra. Og hvordan vi på den måde kan styrke vores organisationer eller vores eget arbejdsliv, ligesom Procter & Gamble, General Electric og mange andre.

Om forfatteren

Jacob Bøtter er iværksætter og stifter af en række virksomheder, bl.a. konsulentvirksomheden Wemind A/S. Han er foredragsholder og ekspert i at få virksomheder til at samarbejde og dele viden. Jacob er født ind i den digitale tidsalder og har stor erfaring med at flytte grænserne for, hvordan internettet kan forandre vores organisationer. Hans Twitter-profil var en af de første i Danmark, ligesom han også var en af de første til at blogge og podcaste herhjemme. Han er også forfatter til bestsellerne NQ og Unboss.

ForfatterJacob Bøtter
ForlagGyldendal Business
År2014
Sider64
Pris100 kr
ISBN9788702153231

Andre læser også