Bøger om ledelse

U’et

– Kritik og perspektiver

Her er præcis og praktisk inspiration til alle, der kender til Teori U og vil arbejde videre med den. Otto Scharmers Teori U skifter vaner og rutiner ud med nærvær og innovation. Den forklarer, hvordan vi har kilden til en bedre fremtid i os og selv er vores vigtigste ledelsesværktøj. Men hvis vi virkelig vil forstå U’ets muligheder, må vi gå mere i dybden med Scharmers tanker, end vi hidtil har gjort. Blandt andet ved at spørge:

  • Har vi taget for ukritisk imod Teori U?

  • Hvor klare er dens begreber egentlig?

  • Overser den magt og moral i organisationer?

I denne bog sætter forfatterne teoriens vigtigste begreber under lup og belyser nye perspektiver på Teori U. Baseret på samtaler med 25 professionelle, der arbejder med Teori U, giver bogen gode råd til at undgå oplagte faldgruber og en mere nuanceret forståelse af U’et. Og så er bogen – ikke mindst – en opfordring til eftertanke til alle ledere og konsulenter, der arbejder med udvikling af mennesker.

Om forfatterne:

Jan Lind-Hansen er master fra Aalborg Universitet, vertificeret ICFcoach, og ansat som organisations- og ledelseskonsulent i Attractor, Rambøll Management Consulting.

Bo Heimann arbejder som selvstændig udviklingskonsulent. Bo er master fra Aalborg Universitet, og han underviser desuden i mindfulness i er række virksomheder og på silent- og yoga retreats, ligesom han anvender mindfulness i en forbindelse med coaching, stresshåndtering og forandringsledelse.

ForfatterJan Lind-Hansen og Bo Heimann
ForlagGyldendal Business
År2013
Sider180
Pris250 kr
ISBN9788702133035

Andre læser også