Bøger om ledelse

Vejen til sund robusthed

Gennem viden, øvelser og selvindsigt lærer du i denne bog at træne din mentale robusthed, så du bliver i stand til at navigere i den virkelighed, du møder, når du åbner din hoveddør – uden at blive blæst omkuld.

Debatten om robusthed er ophedet. Er det virkelig dit eget ansvar at være robust i dit liv og dit arbejdsliv?

Nej, det er naturligvis ikke alene dit ansvar, men det er også dit ansvar – og måske helt afgørende i en kompleks verden med stadig flere og højere krav.

De af vores forfædre, der fandt på og evnede at tænde et varmt bål, var dem, der overlevede fortidens kolde vintre. De, der ikke havde eller udviklede denne kompetence, gik til grunde. I dag kan vi alle tænde for varmen, men er vi robuste nok til at nyde den?

Den gode nyhed er, at din indre robusthed kan styrkes gennem træning af en række personlige kompetencer. Fuldstændig ligesom evnen til at tænde et bål, bage boller eller samle et IKEA-skab. – Det kræver bare lidt træning.

Gennem viden, enkle øvelser, mentaltræning og selvindsigt lærer du i denne bog at træne din egen mentale robusthed, så du bliver i stand til at navigere i den virkelighed, du møder, når du åbner din hoveddør – uden at blive blæst omkuld.

OM FORFATTERNE

Forfatterne er ejere og partnere i konsulent- og kursusvirksomheden EmpowerMind Danmark, og de har gennem de seneste 15 år specialiseret sig i empowerment- og robusthedsskabende interventioner for individer, teams og organisationer – blandt andet gennem mentaltræning, der er den måske mest effektive træningsform, når det gælder robusthed.

ForfatterJørgen Svenstrup, Mitzi Svenstrup og Klaus Tindborg
ForlagEmpowermind Books
År2017
Sider304
Pris295 kr
ISBN9788740924855

Andre læser også