Bøger om ledelse

Velfungerende grupper og team – Grundbog om facilitering i organisation og ledelse

Bogen giver inspiration til, hvordan man med facilitering som værktøj kan hjælpe grupper og teams til at arbejde bedre. Den er et kvalificeret og aktuelt bidag til lederens, konsulentens og proceslederens arbejde med ledelse og organisationsudvikling.

Facilitering handler i al sin enkelhed om den svære kunst at hjælpe grupper til at gøre det, de er sat i verden til at gøre på en effektiv, berigende, involverende, engagerende og resultatorienteret måde – især når vi taler om ledelse og organisationsudvikling.

Facilitering er et kvalificeret og aktuelt bidrag til, hvordan vi kan takle udviklingen i samfundet og dermed fremtidens ledelse mere effektivt. En teori og et praktisk værktøj til at arbejde med organisationers mange udfordringer og behov med udgangspunkt i internationalt anerkendte principper for, hvad der karakteriserer god facilitering.

Denne grundbog er skrevet ud fra et ønske om at hjælpe ledere, konsulenter, procesledere og alle andre, der arbejder professionelt og målrettet med grupper og team over kortere eller længere tid, til at forstå faciliteringens muligheder, afgrænsninger og essens.

ForfatterLars Borgmann & Michael Stig Ørbech
ForlagHans reitzels Forlag
År2013
Sider336
Pris350 kr
ISBN9788741255767

Andre læser også