Bøger om ledelse

Vi er bedst når vi er glade

Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, ja, vi lever endda længere. Vi er bedst når vi er glade giver dig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.

Du får blandt andet indsigt i, hvorfor der skal mindst tre positive udsagn til at opveje ét negativt, hvorfor mennesker og organisationer har et dybt behov for mening, og hvorfor balancen mellem ja, nej og måske spiller en afgørende rolle i ledelse.

Bogen er fuld af aha-oplevelser og giver en række meget anvendelige huskeregler og praktiske værktøjer. Bogen giver inspiration til ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder og organisationer. Som læser får du samtidigt viden om, hvordan glæden opstår i vores personlige liv.

Bogen udkommer den 5. februar 2013

Om forfatteren:

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2, chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR.

Posterne som administrerende direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og som mediedirektør i DR har givet ham stor erfaring med både privat og offentlig topledelse. Han har stået i spidsen for en økonomisk turnaround, han kan manøvrere i en politisk organisation under stor offentlig bevågenhed, og han har nået en lang række resultater gennem strategisk ledelse.

Mikael har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse.

ForfatterMikael Kamber
ForlagGyldendal Business
År2013
Sider176
Pris300 kr
ISBN9788702136111

Andre læser også