Stå fast

Den udviklingstvang, som præger vores kultur, gør os blinde for de væsentligste ting i livet som pligtfølelse, værdighed og sindsro. Svend Brinkmann gør op med selvudviklingsindustrien og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring.

- Et opgør med tidens udviklingstvang

Den udviklingstvang, som præger vores kultur, gør os blinde for de væsentligste ting i livet som pligtfølelse, værdighed og sindsro. Svend Brinkmann gør op med den stædige selvudviklingsindustri inden for arbejdsliv, uddannelse og privatlivet og formulerer en modstand mod tidens krav til evig omstilling og forandring.

Hans svar til den enorme mængde af selvhjælpsbøger er denne 7 trinsguide:

1. Hold op med at mærke efter i dig selv

 2. Fokuser på det negative i dit liv

 3. Tag nej-hatten på

 4. Undertryk dine følelser

 5. Fyr din coach

 6. Læs en roman – ikke en selvhjælpsbog eller en biografi

 7. Dvæl ved fortiden

 

Med disse råd fortæller Svend Brinkmann med et glimt i øjet, hvordan man affinder sig med sig selv, kommer uden om uhæmmet positiv tænkning og opnår en mere realistisk livsindstilling.

 

Om forfatteren

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. Aktuelt forsker han i den stigende udbredelse af psykiatiske diagnoser.

Forfatter Svend Brinkmann
Forlag Gyldendal Business
År 2014
Sider 158
Pris 250 kr.
ISBN 9788702161755
Køb bogen fra forlaget her