Tillykke, du har fået stress

Stress er en invitation - til at kigge på dét i vores liv, der ikke fungerer. Inspirationen til denne bog findes i forfatternes egne personlige erfaringer. Forfatterne har begge haft stress og har stillet sig selv spørgsmålet: Hvad kan stressen fortælle mig?

Stress er en invitation - til at kigge på dét i vores liv, der ikke fungerer. Inspirationen til denne bog findes i forfatternes egne personlige erfaringer. Både stresskonsulent Katrine Marie Jensen og journalist Irene Aya Schou har haft stress og har stillet sig selv spørgsmålet: Hvad kan stressen fortælle mig?

Budskabet i bogen er, at stress påvirker os alle, og at vi alle har et fælles ansvar for at løse det. I bogen fortæller familier og børn om, hvordan stress har vendt op og ned på deres liv. Der er beretninger fra ledere, der beder medarbejderne om hjælp, og om virksomheder, der har ændret kultur efter medarbejderes stressforløb. Det kræver mod at vende sammenbrud til gennembrud og betræde nye stier. Men det kan lade sig gøre – ved fælles hjælp.

Forfatter Irene Aya Schou og Katrine Marie Jensen
Forlag Griffle
År 2016
Sider 166
Pris 250 kr.
ISBN 978-87-93234-21-5
Læs mere og bestil bogen her