10 gratis oplæg og dialog om dataunderstøttet ledelse

Væksthus for Ledelse udbyder nu 10 gratis virtuelle oplæg efter først til-mølle-princippet, hvor chefgruppen i din kommune eller region kan høre om erfaringerne fra publikationen ”Fra data til dialog – chefens vigtigste opgaver i dataunderstøttet ledelse” og få en anledning til at drøfte, hvordan I vil arbejde med dataunderstøttet ledelse.

Skribentinfo

Publikationens hovedbudskab er, at man ikke kan styre sin organisation alene ved hjælp af data, men at data kan bruges som afsæt for en dialog, der gør hele organisationen klogere. Cheferne skal kunne bruge publikationen til inspiration og som et redskab i deres ledelsesgerning.

Væksthus for Ledelse udbyder nu 10 gratis virtuelle oplæg efter først til-mølle-princippet, hvor chefgruppen i din kommune eller region kan høre om erfaringerne fra publikationen og få en anledning til at drøfte, hvordan I vil arbejde med dataunderstøttet ledelse.

Omdrejningspunktet for publikationen er fem vigtige chefudfordringer:

 1. At se potentialet
  Om at have blik for mulighederne i data som ledelsesredskab
 2. At undgå faldgruberne
  Om at kende de typiske risici i dataunderstøttet ledelse
 3. At forklare hvorfor
  Om at være tydelig om formålet med at bruge data
 4. At skabe værdi sammen
  Om at bruge data dialogisk og nysgerrigt
 5. At bestille data klogt
  Om at samarbejde med sine dataeksperter

Du kan læse publikationen her: Fra data til dialog - chefens vigtigste opgaver i dataunderstøttet ledelse - Lederweb

Kontakt vicekontorchef Jan Struwe Poulsen, KL’s Center for Digitalisering og Teknologi på jtp@kl.dk eller mobil 21404082 for et oplæg målrettet en kommune.

Skribentinfo

Kommentarer