På Lederweb holder vi Black Friday året rundt…

I disse dage sidder mange klar bag skærmen for at få fingre i et godt Black Friday tilbud. Det behøver du ikke på Lederweb. Vores publikationer, podcast og artikler er nemlig gratis året rundt. Vi har her samlet et overblik over de nyeste udgivelser og de mest populære artikler, som du kan kaste dig over helt uden regning.

Skribentinfo

Black Friday deler ofte vandene. Der er dem, som elsker et godt tilbud og gerne står i lang kø for at få en iPad med hjem til halv pris. Og så er der dem, der hader det. Og som ikke en gang overvejer at kigge lidt nærmere på de mange tilbud.

Om du tilhører den ene eller den anden gruppe – eller noget midt i mellem – er egentlig ligegyldigt her. For på Lederweb handler det ikke om gode priser og god køkultur - her handler det kun om god ledelse.

Væksthus for Ledelse har til formål at udvikle og synliggøre ny viden om god ledelse i kommuner og regioner. Det er der i løbet af det sidste års tid kommet flere publikationer og podcast ud af. Her får du et overblik over udgivelserne i 2019.

Publikationer

Ledelse af borgerinddragelse

Publikationen præsenterer erfaringer og resultater fra forskellige eksempler på vellykket ledelse af borgerinddragelse i sundhedssektoren og giver råd til ledere, der står i spidsen for borgerinddragelse.

Ledelse af samskabelse

Chefen spiller en afgørende rolle i samskabelsesprocessen, men det er ikke nødvendigvis en nem opgave. Denne publikation fra Væksthus for Ledelse sætter spot på chefens vigtigste rolle i samskabelse.

Dit personlige lederskab

I denne publikation giver fire ledelseseksperter deres bud på, hvordan du arbejder med dit personlige lederskab. Undervejs deler otte kommunale og regionale ledere på forskellige niveauer deres egne udfordringer og erfaringer med at udvikle det personlige lederskab.

Kære Leder! Dialog mellem medarbejdere og ledere om forventninger til god ledelse

Hvad er god ledelse ifølge medarbejderne? Og kan og skal lederne altid honorere deres ønsker? Væksthus for Ledelse har undersøgt, hvad medarbejderne drømmer om, så lederne kender deres ønsker og kan forholde sig til, hvordan de kan opfylde – eller udfordre – dem.

Ny Syntese

Komplekse udfordringer kræver nye løsninger – men hvilke? Og hvordan finder vi dem? Det er spørgsmål, der taler lige ind i kernen af Ny Syntese, som Væksthus for Ledelse sætter fokus på i dette magasin.

Mellem chef og direktør – fem fokusområder for et godt samarbejde

Samarbejdet mellem direktører og chefer er en forudsætning for en velfungerende organisation. Men netop på dette sted i ledelseskæden, kan der let springe gnister, fordi politik og faglighed her skal bøjes mod hinanden. Publikationen peger på fem fokusområder for et godt samarbejde mellem chef og direktør.

Ledelse af digital innovation

Mangler du inspiration til, hvordan du kan styrke den digitale innovation i hverdagen? Hvordan skaber du en arbejdsplads, der bedst muligt udnytter de nye digitale muligheder til gavn for opgaveløsningen? Det undersøger Væksthus for Ledelse i publikationen ”Ledelse af digital innovation – erfaringer fra fem frontløbere”.

Når målstyring virker

Det er afgørende, at alle – ledere og medarbejdere – kender både målene og hensigten med målene, for at de kan realiseres. Seks kommuner og to regioner har deltaget i et projekt fra Væksthus for Ledelse. I publikationen her deler de deres erfaringer med arbejdet med målstyring og giver seks anbefalinger til at lykkes med opgaven.

Podcast

Ledelse mod strømmen

Ny podcastserie fra Væksthus for Ledelse dykker ned i aktuelle ledelsesfaglige problemstillinger og dilemmaer. I den første podcast fortæller ledelsesambassadør og daværende administrerende direktør på Sygehus Lillebælt Dorthe Crüger om at sætte patienten først i både ord og handling.

Ørerne i maskinen

Lyt med på Væksthus for Ledelses Podcast-serie ”Ørerne i Maskinen”, hvor Kurt Strand inviterer offentlige ledere og konsulenter til en snak om forskellige ledelsesudfordringer. Hør blandt andet en diskussion om, det er ok at påtale en medarbejders tøj, om hvad ledelsessprog betyder, og om hvordan det er at skifte ledelseslag.

 

Top 10: Artikler på Lederweb i 2019

Måske har du ikke nået at læse en af disse populære artikler fra Lederweb? Måske har du, men flere af dem kan sagtens tåle et genbegsøg. 

4 ting der kendetegner dårlig ledelse – ifølge medarbejderne

4 bjørnefælder du skal undgå, hvis du vil have den bedste kandidat til jobsamtalen

Spørgsmålene der får ansøger til at afsløre sit sande jeg

Advarsel: 11 tegn på giftig ledelse

Advarsel: 9 løgne ledere fortæller sig selv

11 ting gode ledere gør

Medarbejderne: Det er god ledelse

4 ting ledere skal stoppe med at gøre

6 spørgsmål gode ledere kender svaret på

Se tegnene på en opsigelse med 9 måneders varsel

Skribentinfo

Kommentarer