Artikler • Anna P. Mézin
Viser 5 / 23
Ingen resultater.
 • Sådan undgår du at respektløs adfærd smitter

  Stemninger og følelser smitter. Både de gode og de dårlige. Forskning viser, at respektløs adfærd på jobbet breder sig som ringe i vandet og er farligere, end mange tror. Som chef kan du imidlertid bryde de dårlige mønstre, hvis du kan få øje på dem. Læs her, hvordan.

  Læs mere
 • 5 manipulerende sætninger du bør undgå – og hvad du kan sige i stedet

  ”Har du et minut?”. – Sådan har du sikkert tit spurgt en medarbejder, når du som leder har haft brug for at vende noget på kontoret. Problemet er bare, at spørgsmålet er manipulerende, for det, du egentlig vil vide, er, om vedkommende har tid til at hjælpe dig. Læs, hvorfor det er en dårlig idé at bruge skjult manipulation, og få råd om, hvad du kan sige i stedet.

  Læs mere
 • Advarsel: Ingen leder kan leve op til idealet

  Der er ingen, der kan leve op til det helteideal, som de fine ledelsesteorier præsenterer. Sådan siger to forskere, der har studeret sammenhængen mellem teorierne og den virkelighed, lederne står i. Læs her, hvor ledelsesteorien fejler og få deres bud på, hvad en leder skal kunne.

  Læs mere
 • Leder i shitstorm: ”De værste 48 timer i mit liv”

  Flere kommunale ledere har prøvet at stå med de bedste hensigter for derefter at havne i regulære shitstorms på de sociale medier. Og fælles for dem alle har været, at de er kommet som lyn fra en klar himmel. Læs her, hvad ekspert råder til, hvis jeres organisation havner i en shitstorm.

  Læs mere
 • Den svære samtale / Illustration Pernille Bekke

  Sådan får du sagt til Jytte at hun lugter

  Jytte lugter, Søren er dårlig til at samarbejde og Gitte er faldet af på den. Det skal du som leder tage ansvar for. Men det kan hurtigt blive en slap affære, hvis du af frygt for at såre deres følelser ikke får taget ordentligt fat om problemet i jeres samtale. Læs her, hvad kommunikationstræner Philip Antonakakis råder dig til, hvis du gerne vil lykkes med de vanskelige samtaler.

  Læs mere