Artikler om Ledelsesredskaber

Lederweb har gennem tiden udgivet en række artikler, der indeholder konkrete ledelsesredskaber. Det kan fx være spørgeskemaer, samtaleark, lister med refleksionsspørgsmål eller modeller over en bestemt ledelsestilgang eller teori. Alle disse artikler kan blive tagget under denne kategori "Ledelsesredskaber". Dvs. det er artikler hvor målet er at give dig et redskab til din konkrete ledelsespraksis.

Hvis du selv har kendskab til andre ledelsesredskaber, som du tænker ville fungere for andre, så tip os meget gerne om det. • Ledelsesredskaber
Viser 5 / 186
Ingen resultater.
 • Skema til MUS-samtaler

  Strukturér samtalen med et enkelt skema.

  Læs mere
 • Magt: 3 former du skal kunne balancere imellem

  Ledere der udøver formel, hård magt hører til sjældenhederne i dag. Men det betyder ikke, at moderne ledelse ikke inkluderer magt. Magten iklæder sig blot forskellige former. Læs om tre magtformer i ledelse hér, og hvordan du balancerer mellem dem.

  Læs mere
 • Skema til en kommunikationsplan

  Et simpelt skema kan hjælpe dig med at holde overblikket over aktiviteterne i jeres kommunikation.

  Læs mere
 • De 8 største MUS(e)-fælder

  Der findes masser af skemaer og anbefalinger til, hvordan MUS skal forløbe. Alligevel kan de fleste nikke genkendende til en MUS, der ikke gav værdi, eller som løb i en forkert retning. Lederweb har været igennem de forskellige udgivelser om MUS og samlet de otte største ”musefælder”, du som leder bør være opmærksom på.

  Læs mere
 • NPM eller/og NPG - Hvad kan de bruges til?

  I dag står vi i en økonomisk krise igen. New Public Management og New Public Governance har derfor på sin vis hver noget at bidrage med i den aktuelle styringssituation, selv om troen på markedsmekanismerne i NPM som det eneste saliggørende er ved at være aftagende.

  Læs mere