Artikler • Pernille Bekke
Viser 5 / 162
Ingen resultater.
 • 6 hemmeligheder: Sådan får du den bedste søvn

  Søvn er livets svar på "har du prøvet at slukke og tænde igen?" Og det har du brug for som leder. For sover du dårligt, påvirker det ikke bare din evne til at tage gode beslutninger og håndtere stress, men også din evne til at være en god leder og skabe en sund arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Artiklen her deler seks råd fra forskning om, hvordan du får en god nattesøvn.

  Læs mere
 • 5 teknikker til at bekæmpe en usund kultur hvor alt haster

  Når alt haster, går det ud over kreativiteten og evnen til gå i dybden med opgaverne og finde de bedste løsninger. Hviler din hånd lidt for ofte på panikknappen, risikerer du at skabe en kronisk, usund følelse af tidspanik, som giver dig selv og medarbejderne ondt i maven, øget fravær og dårligere produktivitet.

  Læs mere
 • Læserne har talt: Se de 10 mest populære artikler i 2023

  Hvilken personlighedstype er de fleste ledere, hvad reducerer stress og øger arbejdsglæden, og hvilke ti træk kendetegner en dårlig leder? Det var tre af de spørgsmål, Lederwebs læsere var mest optagede af i 2023. Vi slutter her året af med at kigge tilbage på de mest populære artikler bragt på Lederweb i 2023.

  Læs mere
 • Den gode tale: 3 måder du sikrer at dit budskab bliver hørt

  En tale til Hannes afskedsreception, et afdelingsmøde, hvor du skal præsentere de nye retningslinjer, eller en vigtig peptalk på jeres årlige personaleseminar. Det, du har at sige, er vigtigt, og du skal derfor give dig selv de bedste muligheder for at få dit budskab frem. Her får du tre råd.

  Læs mere
 • 5 fejl der ødelægger medarbejdernes motivation

  Ledere spiller en afgørende rolle i forhold til medarbejdernes trivsel, og deres indflydelse er større end mange af dem selv tror. Læs her om fem almindelige fejl, som ledere begår – og som skader medarbejdernes trivsel.

  Læs mere