Artikler • Pernille Bekke
Viser 5 / 155
Ingen resultater.
 • 10 nye tendenser der splitter arbejdspladserne

  De sociale medier er blevet et avlssted for virale arbejdspladstendenser. Det er særligt de unge medarbejdere, der gennem opslag på blandt andet TikTok, får inspiration til at sige fra overfor en giftig kultur på arbejdspladsen eller som ønsker at arbejde mindst muligt til højest mulig løn. Her får du top-10 over nye tendenser på arbejdspladser.

  Læs mere
 • 7 typer der giver ledere hovedpine

  De afprøver din tålmodighed, skaber uro og konflikter. De er ledernes hovedpiner. Her kan du læse om syv karikerede beskrivelser af almindelige lederhovedpine-typer og få råd om, hvordan du bedst tackler dem.

  Læs mere
 • 5 ting de bedste ledere gør

  En person, der udstråler empati, står øverst på ønskelisten, hvis medarbejderne kunne vælge deres egen leder. De ønsker at følge ledere, der viser omsorg og tillid. Og når tilliden er gensidig, øges viljen til at opnå succes sammen. Her får du fem medmenneskelige ledertips til bedre resultater.

  Læs mere
 • 9 tegn på quiet firing

  Quiet firing er en diskret, nærmest usynlig, men meget ubehagelig form for fyring, hvor lederen sulter medarbejderen for anerkendelse, spændende opgaver og udvikling, så medarbejderen til sidst får nok og siger op. Læs mere om fænomenet og undgå at blive udsat for det – og selv at udsætte andre for det.

  Læs mere
 • Mikrostress: Hvad er det og hvordan undgår du at blive ramt?

  Mikrostress er små, gentagne og ofte ubemærkede hændelser. Selvom hver enkelt af dem virker overskuelig, kan de samlet føre til følelsesmæssigt ubehag. Læs her, hvordan mikrostress starter, hvordan det føles, og hvordan du forhindrer, at mikrostressen bringer dig ud af kontrol.

  Læs mere