Artikler • Pernille Bekke
Viser 5 / 141
Ingen resultater.
 • 4 spørgsmål der kan forhindre en opsigelse

  En stor personaleomsætning får naturligt lederen til at bruge kræfter på dem, der stopper for at finde årsagen. Men gør du kun dette, risikerer du at forsømme de engagerede og loyale medarbejdere, der vælger at blive. Læs her, hvilke fire spørgsmål du bør stille medarbejderne.

  Læs mere
 • 10 spørgsmål om nærværende ledelse på afstand

  Meget ledelse foregår på afstand til trods for, at ledelse kræver nærvær, tillid og mulighed for at se hinanden i øjnene og læse kropssproget. Her får du ti spørgsmål til dialog eller refleksion om, hvordan du lykkes med at lede på trods af afstand.

  Læs mere
 • Lederes 3 blinde pletter som stresser medarbejderne unødigt

  En uklar mødeindkaldelse eller en mail til medarbejderne fredag aften, påvirker medarbejdernes trivsel mere end, hvad mange ledere kan forestille sig og ønsker. Læs her om tre ting, mange ledere gør, ofte uden at være beviste om det, som stresser medarbejderne unødigt.

  Læs mere
 • Værktøj: Dialogkort til dit personlige lederskab

  For at kunne lede andre, skal du kunne lede dig selv, herunder kende dig selv og vide, hvilke værdier du bygger din ledelse på. Her får du ti spørgsmål til dialog eller refleksion om dit personlige lederskab.

  Læs mere
 • Hvilken type leder vil medarbejderne helst arbejde for?

  Der er lige nu flere stillingsopslag, end der er medarbejdere til at søge dem. Læs, hvad der får medarbejderne til at sige op, og hvad der er vigtigt for dem, når de søger nyt arbejde.

  Læs mere