Artikler • Jacob Torfing
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Offentlig ledelse er i et vadested

  Professor Jacob Torfing giver her sit bud på den største udfordring for offentlige ledere de kommende år: Innovation og overgangen fra New Public Management til New Public Governance. En ledelsesudfordring, som er uløseligt forbundet med det igangværende paradigmeskift i den offentlige sektor.

  Læs mere
 • Vi har brug for nye pejlemærker

  New Public Management er blevet hverdag og kan ikke længere være ledestjerne for den offentlige sektor, lyder budskabet fra professor Jacob Torfing i hans artikel i Videncenter for Velfærdsledelses serie om fremtidens velfærdsledelse. Han mener, at vi har brug for nye pejlemærker og en ny styreform. Men det stiller krav til ledelse, politikere og de fagprofessionelle.

  Læs mere
 • Innovation på tværs

  Den bedste innovation opstår som oftest på tværs. Mellem det offentlige og private såvel som på tværs af faggrene. Det kræver dog ikke så lidt at få samarbejdet til at fungere. Læs, hvilke roller, du som leder, skal udfylde, når du leder samarbejdsdrevet og tværgående innovation.

  Læs mere
 • Vælg den rigtige hat

  En lang række udfordringer i dag kalder på innovationsledelse frem for bureaukratisk eller strategisk ledelse. Men det er ikke ensbetydende med, at lederne kun skal lave innovationsledelse. Derimod skal ledere reflektere over, hvad det er for en hat, de skal have på i en given situation. Læs, hvornår du skal bruge de forskellige ledelseshatte.

  Læs mere