Artikler om Ansætte

Ansættelse handler om at finde de rigtige medarbejdere, som har de kompetencer, I har brug for, for at I kan nå organisationens mål. Det handler altså om, hvordan du skaffer fremtidens talenter. Det er i høj grad vigtigt, da det kan være en dyr affære at ansætte den forkerte.

Her kan du finde artikler, der bl.a. handler om, hvordan du tiltrækker den rette kandidat til jobbet, hvordan du laver en jobanalyse og kompetenceprofil, artikler, der udpeger de spørgsmål, du skal huske at stille til jobsamtalen, og ikke mindst hvilke spørgsmål, du ikke skal stille. Du kan også finde artikler, der fortæller, hvordan du gennemfører et struktureret interview, hvordan du skaber en seriøs men afslappet stemning, og du kan også blive klogere på brugen af test i rekrutteringen.

Opsamlende kan du ligeledes finde artikler og værktøjer om, hvordan du skriver stillingsannoncer, gennemfører samtaler, udvælger kandidater og meget mere. • Ansætte
Viser 5 / 2257
Ingen resultater.
 • Advarsel: Disse 9 ting får dine medarbejdere til at smutte

  Når de bedste medarbejdere opsiger deres stilling, giver det ofte lederne grå hår. Og det er ikke uden grund. Der er nemlig få ting, som koster og forstyrrer lige så meget, som når gode medarbejdere smutter. Læs her, om de ni værste ting du kan sige og gøre, som i sidste ende skubber gode medarbejdere i armene på en ny arbejdsplads.

  Læs mere
 • Advarsel: Derfor flygter dine medarbejdere

  Husker du at sige godmorgen til dine medarbejdere, er du tilgængelig og engagerer du dig i sociale aktiviteter på arbejdspladsen? Her får du ti lidt mere utraditionelle bud på, hvorfor dine medarbejdere søger væk, og hvad du kan gøre for at undgå det.

  Læs mere
 • Sådan skriver du en god anbefaling

  Mange medarbejdere ønsker en anbefaling, når de fratræder deres stilling. Men som leder kan det være vanskeligt at finde den gode struktur og ramme det rigtige niveau af tone og faglighed. Her er fem hovedkomponenter i en god anbefaling og inspiration til, hvordan du bygger en anbefaling op.

  Læs mere
 • Systemisk tænkning - at forstå systemet, mønsteret og sammenhængene

  Organisationens evne til at forandre sig i takt med omverdenen hænger sammen med det interne system, som organisationen udgør. Artiklen gennemgår den systemiske tænkning, som hjælper dig til at se sammenhængen mellem organisationen og forandringen.

  Læs mere
 • Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale

  En komplet guide til dig, der skal holde ansættelsessamtale. Ved at bruge spørgerammer sikrer du dig, at du får afklaret ansøgerens kompetencer og kvalifikationer.

  Læs mere