Artikler • Annemette Digmann
Viser 6 / 6
Ingen resultater.
 • Sæt medarbejderne fri - og led på tværs

  Det er svært at bygge bro mellem to organisationer, fx mellem et hospital og en ældrepleje, og skabe løsninger, som borgeren oplever som sammenhængende, hjælpsomme og professionelle. Årsagerne hertil er mange: Vi er os selv nok – først systemet så borgeren. Eller: Det er for ustyrligt at skabe løsninger i grænselandet mellem organisationer – kontrol før kvalitet. Læs her, hvordan du alligevel kan lede på tværs.

  Læs mere
 • Rigtige spørgsmål skaber innovation

  Med de rigtige spørgsmål åbner du som leder op for en innovationskraft, der giver mere energi til jeres projekter. Læs her, hvordan du stiller spørgsmål, der sætter gang i innovationen.

  Læs mere
 • En duplik Til Danmarks Evalueringsinstitut

  Annemette Digmann og Egon Petersen rettede en kritik af EVAs evaluering af lederuddannelser på diplomniveau tilbage i marts måned. Inden sommerferien bragte Lederweb EVAs modsvar på kritikken. Læs duplik af Annemette Digmann og Egon Petersen her.

  Læs mere
 • Evaluering som rituel eller kritisk refleksion?

  En lederuddannelse på diplomniveau giver bedre ledere, hvis man spørger lederne selv. Det konstaterer EVA`s evaluering af diplomlederuddannelser. Men giver evalueringen overhovedet mening? Læs et kritisk blik på evalueringen og lederuddannelser.

  Læs mere
 • Ledelse udvikles hvor ledelse praktiseres!

  Rigtig mange ledere ved, hvad god ledelse er. Væsentlig færre praktiserer det! Ledernes handlekompetencer skal i fokus, frem for at vi stiller os tilfreds med, hvad de siger, de gør. Få her en skitse til udvikling af innovative vækstmiljøer for ledere og ledergrupper i offentlige organisationer.

  Læs mere
 • Tid til ledelse - Netværk kan være vejen frem

  Den øgede kompleksitet og de mange krydspres gør det nødvendigt. Samtidig er det efterhånden veldokumenteret, at god ledelse har betydning for kvaliteten og effektiviteten i opgaveløsningen. Men det er ikke nok at tale om, hvor vigtig ledelsesopgaverne er. Ledere skal også beskæftige sig med ledelse i praksis.

  Læs mere