Artikler • Mette Højen
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • 3 tips: Sådan undgår du at havne i kategorien af middelmådige talere

  Din kommunikation betyder alt for, hvordan strategien, mødet og ethvert andet budskab bliver opfattet. Og den opfattelse danner grundlag for, hvor godt et resultat bliver – både i form af samarbejde og borgeroplevelse. Få her tre konkrete værktøjer til en bedre og personlig kommunikation.

  Læs mere
 • Sådan mestrer du kunsten at performe

  Når du går på scenen som leder – uanset om den er stor eller lille – er det vigtigt, at du kan performe. Dit indhold, dvs. din strategi, idé og plan fremstår ikke bedre, end du formidler den. Her får du to konkrete værktøjer fra musikkens og erhvervsretorikkens verden, du kan bruge i dine store og små præsentationer og møder.

  Læs mere
 • Lær af dirigentens retorik

  Fra kaos til musikalsk orden på et splitsekund og med kun et enkelt nedslag. Ved koncerten ser dirigentens lederjob næsten magisk ud. Men i det musikalske maskinrum – ved orkesterprøven – er det ikke magi, men retorik og klar ledelse, der er vejen til det frugtbare og succesfulde samarbejde. Læs med her og få fem retoriske tricks, der gør din kommunikation lige så skarp og effektiv som dirigentens.

  Læs mere