Artikler • Rasmus Thy Grøn
Viser 5 / 8
Ingen resultater.
 • Skab mere sammenhæng for borgerne ved at styrke det tværgående samarbejde

  Viborg Kommune er frontløbere, når det kommer til tværgående samarbejde. En agil arbejdsmetode er løftestang til at skabe nye resultater i relation til det strategiske mål om at skabe mere sammenhæng for borgerne. Læs med og få inspiration til, hvordan du kan arbejde med agile metoder og styrke det tværgående samarbejde i din organisation.

  Læs mere
 • Har du et growth eller fixed mindset?

  På alle arbejdspladser hersker bestemte tanke-vaner (mindset), der har betydning for, hvordan man ser verden og derfor også, hvordan medarbejdere tænker og ikke mindst handler. Læs, hvordan du udvikler en growth mindset kultur, der understøtter læring og succes.

  Læs mere
 • Versatil ledelse handler om, hvordan man balancerer mellem kompetencerne for at styrke sin effektivitet. Foto: Colourbox.dk

  Versatil ledelse – er der ubalance i din ledelse?

  Er du for strategisk, for styrende eller for støttende i din ledelse? Versatil ledelse handler om at kunne skifte mellem forskellige ledelsesstile, og netop dette er blevet en afgørende kompetence for om du lykkes som leder. Find ud af om du er for meget general, træner eller tjener, og hvordan du finder den rette balance.

  Læs mere
 • 70 pct. af alle forandringsprocesser skaber ikke de resultater, som var tiltænkt. Foto: http://maxpixel.freegreatpicture.com

  Simulator: Spil jer til bedre forandringsledelse

  Her får du og dit ledelsesteam et værktøj til at træne jeres ledelseskompetencer i en risikofri forandringssimulator tæt på praksis. Men uden at gøre jeres kolleger til ufrivillige forsøgskaniner.

  Læs mere
 • Værktøj: Opløs konflikter i ledelsesteamet

  Konflikter i ledelsesteams skyldes ofte, at lederne har forskellige syn på, hvad der er god ledelse. En leder vægter måske stabilitet, en anden fornyelse og en tredje tillid og samarbejde. Her får I et værktøj til at tackle konflikter i ledelsesteamet.

  Læs mere