Artikler om Samarbejdsvanskeligheder

Som leder skal du have et knivskarpt fokus på produktive relationer; samarbejdet skal levere hårde resultater. Når der er er samarbejdsvanskeligheder og konflikter mellem medarbejderne, eller mellem dig og medarbejderne forstyrrer det opgaveløsningen. Vigtig tid og energi bliver brugt forkert. Der er mange ting, der giver samarbejdsvanskeligheder og konflitker. Det kan være dårlig kommunikation, misforståelser, forskellige fagligheder og personligheder eller modstridende mål.

På Lederweb finder du både artikler og værktøjer til at tackle samarbejdsvanskeligheder blandt dine medarbejdere og i dit ledelsesteam og i forhold til samarbejdet på tværs af organisationen og sektorer. • Samarbejdsvanskeligheder
Viser 5 / 50
Ingen resultater.
 • Brug Tuckmans 5 udviklingsfaser og effektiviser teamet

  Hvis du ikke kender og forstår dit teams udviklingsfaser, risikerer du at lede dem forkert. Det gør det svært for medarbejderne at opbygge et godt og produktivt samarbejde. Lederen har derfor en vigtig opgave i at støtte teamet, så det kommer trygt og sikkert igennem dets naturlige udviklingsfaser. Artiklen introducerer Tuckmans fem udviklingsfaser og giver råd om, hvordan du kan hjælpe dit team til at blive mere effektivt.

  Læs mere
 • Her er mellemlederens 3 største brølere

  Har du svært ved at slippe de opgaver, du havde som medarbejder, og higer du efter anerkendelse og tydelige resultater? Pas på du ikke ryger i den samme fælde, som mange andre mellemledere. Læs om de 3 største brølere, du kan begå som mellemleder.

  Læs mere
 • Fra irritation til samarbejde med 10 regler

  Hvis du vil have dine medarbejdere til at levere optimalt som team, skal du ikke blot have styr på arbejdsgangene i gruppen, men også sørge for, at der er sociale regler for jeres samarbejde. På den måde kan du skabe et sammentømret team, der samarbejder uden fnidder og frustration. Få her to værktøjer til, hvordan du skaber klare regler for jeres samarbejde.

  Læs mere
 • Styrk jeres kommunikation og undgå konflikter

  Bedre kommunikation betyder færre konflikter. Når konflikterne optrappes, og samarbejdet slår knuder, er kommunikationen ikke altid helt optimal. Her kan du læse syv gode råd om kommunikation, der kan være med til nedsætte antallet af misforståelser og unødvendige konflikter.

  Læs mere