Artikler • Morten Melby
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • 5 myter om psykologisk tryghed

  Psykologisk tryghed er ikke et mål i sig selv, og det handler ikke om, at man skal være sød. Derudover er det ikke alene lederens ansvar, hvis der ikke er psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Artiklen afliver nogle af de mest udbredte myter om psykologisk tryghed.

  Læs mere
 • Glem alt om envejs-feedback: 8 gode vaner i dialogisk feedback

  Jo bedre du er til at modtage feedback, jo mere og bedre feedback vil du få. Det er nemlig meget sjovere at give feedback til dem, der tager godt imod. Og det gælder også, når du giver feedback. Læs her, hvordan du bliver en mester i feedback disciplinen.

  Læs mere
 • Feedback: Hellere en hvid løgn end at skuffe folk

  Studier viser, at vi hellere lyver end siger vores ærlige mening. Social afvisning påvirker nemlig de samme områder i hjernen, som fysisk smerte gør. Derfor er det også svært både at give og modtage feedback, som er afgørende for, at vi kan udvikle os. Få her et bud på, hvordan I alligevel kan give hinanden feedback.

  Læs mere
 • Vild med dans: Din ultimative guide til feedback

  Feedback til dine medarbejdere er et vigtigt styrings-, udviklings- og anerkendelsesværktøj for dig som leder - uanset om du er leder i en børnehave, for teknikere, for skolelærere eller for ny-dansere. Læs her, hvordan du kan lade dig inspirere af de fire ”Vild med dans”-dommeres feedbackstile.

  Læs mere