ArtiklerViser 5 / 93
Ingen resultater.
 • 4 råd fra forsker om ansættelse af unge

  Der er så stor rift om den unge arbejdskraft, at dem der ikke tager godt imod den nye generation på sigt bliver arbejdsmarkedets tabere. Men interessen for de unge skal være reel. Sådan lyder rådet fra en ungdomsforsker.

  Læs mere
 • Hvad kan I lære af jeres nye medarbejder?

  Der er ofte en masse tiltag, der skal klæde en ny medarbejder på til at løse opgaverne hurtigst muligt og lande godt i sit nye job. Men den nye medarbejder er også vigtig kilde til innovation. Læs ”Newcomer innovation” og hvordan du udløser innovationspotentialet der følger med en ny medarbejder.

  Læs mere
 • 4 trin til god onboarding

  Hvor hurtigt jeres nye medarbejder falder til og selvstændigt kan løse sine opgaver afhænger af, hvor gode I er til at onboarde medarbejderen. Læs om fire trin i en vellykket onboarding.

  Læs mere
 • Rekruttering af unge: Hvem er de, hvad vil de og hvor finder du dem?

  Bruger du netop nu kræfter og tanker på at tiltrække nye, unge medarbejdere til din organisation? Så skal du være opmærksom på, at de unge har andre krav til arbejdslivet, som måske står i vejen for din rekrutteringsindsats.

  Læs mere
 • 4 fejl du skal undgå til ansættelsessamtalen

  Initiativrig, robust og god til at samarbejde. Ønskelisten med krav til jeres nye medarbejder er lang. Måske også for lang? Og hvordan sikrer du, at du kan bruge de svar, du får til samtalen til at vurdere om medarbejderen har de kompetencer, I skal bruge? Læs om fire fejl, du bør styre uden om, når du skal ansætte en ny medarbejder.

  Læs mere