ArtiklerViser 5 / 96
Ingen resultater.
 • 5 trin: Sådan bruger du blind rekruttering

  Træffer du beslutninger på det forkerte grundlag, når du leder efter jeres ny medarbejdere. Forskning viser, at mange træffer deres valg ud fra andre parametre end kvalifikationer, når de skal finde den rette til jobbet. Det er svært at sikre, at alle uanset køn, alder og etnicitet udelukkende bliver vurderet på baggrund af deres kvalifikationer. Læs her, hvorfor du med fordel kan bruge blind rekruttering, når du udvælger, hvem du vil se til samtale.

  Læs mere
 • 3 råd om onboarding af nye medarbejdere

  Det er ikke nok med en buket blomster og en croissant til kaffen på første arbejdsdag. En god onboarding af nye medarbejdere er med til at fastholde dem i jobbet. Her får du tre onboarding-råd.

  Læs mere
 • 6 råd: Sådan holder du en effektiv jobsamtale

  Du har modtaget mere end 20 ansøgninger, hvoraf flere er kompetente til den ledige stilling. Nu skal du udvælge hvilke kandidater, du vil se til en samtale. Men hvordan kan du effektivt vurdere - en for dig - helt fremmed person? Hvem og hvor mange skal være involveret i rekrutteringsprocessen? Og hvordan kan du se, om ansøgeren er det rette match? Læs med og få seks råd om, hvordan du holder en effektiv samtale.

  Læs mere
 • 4 råd fra forsker om ansættelse af unge

  Der er så stor rift om den unge arbejdskraft, at dem der ikke tager godt imod den nye generation på sigt bliver arbejdsmarkedets tabere. Men interessen for de unge skal være reel. Sådan lyder rådet fra en ungdomsforsker.

  Læs mere
 • Hvad kan I lære af jeres nye medarbejder?

  Der er ofte en masse tiltag, der skal klæde en ny medarbejder på til at løse opgaverne hurtigst muligt og lande godt i sit nye job. Men den nye medarbejder er også vigtig kilde til innovation. Læs ”Newcomer innovation” og hvordan du udløser innovationspotentialet der følger med en ny medarbejder.

  Læs mere