ArtiklerViser 5 / 97
Ingen resultater.
 • 3 faktorer der sikrer en god ansættelsesproces

  En ansættelsesproces er både en mulighed for at ansætte den helt rigtige til stillingen og en mulighed for at sikre jeres omdømme og skabe ambassadører, også hos de kandidater, der ikke fik jobbet. Læs her, hvordan du sikrer dig, at I har fokus på det rigtige i processen.

  Læs mere
 • En guide til tests som ledelsesværktøj

  Tænk, hvis du med en krystalkugle kunne gennemskue andre mennesker på godt og ondt. Så ville du få et lettere arbejdsliv, når du skal udvælge medarbejdere, udvikle deres kompetencer til arbejdsopgaver og forstå deres motivation for fx samarbejde. Desværre er dette ikke muligt, men ved at bruge forskellige testværktøjer, kan du få en bedre dialog og bedre beskrive og forudsige adfærd.

  Læs mere
 • Sådan får du fat i fremtidens ledere

  Det er et stort skridt at gå fra medarbejder til leder. Her får du fem råd om, hvordan organisationer kan arbejde med transformationen og dermed opbygge lederkapaciteten. For de er derude – fremtidens offentlige ledere.

  Læs mere
 • 5 trin: Sådan bruger du blind rekruttering

  Træffer du beslutninger på det forkerte grundlag, når du leder efter jeres ny medarbejdere. Forskning viser, at mange træffer deres valg ud fra andre parametre end kvalifikationer, når de skal finde den rette til jobbet. Det er svært at sikre, at alle uanset køn, alder og etnicitet udelukkende bliver vurderet på baggrund af deres kvalifikationer. Læs her, hvorfor du med fordel kan bruge blind rekruttering, når du udvælger, hvem du vil se til samtale.

  Læs mere
 • 3 råd om onboarding af nye medarbejdere

  Det er ikke nok med en buket blomster og en croissant til kaffen på første arbejdsdag. En god onboarding af nye medarbejdere er med til at fastholde dem i jobbet. Her får du tre onboarding-råd.

  Læs mere