Artikler



Viser 5 / 92
Ingen resultater.
 • 4 trin til god onboarding

  Hvor hurtigt jeres nye medarbejder falder til og selvstændigt kan løse sine opgaver afhænger af, hvor gode I er til at onboarde medarbejderen. Læs om fire trin i en vellykket onboarding.

  Læs mere
 • Rekruttering af unge: Hvem er de, hvad vil de og hvor finder du dem?

  Bruger du netop nu kræfter og tanker på at tiltrække nye, unge medarbejdere til din organisation? Så skal du være opmærksom på, at de unge har andre krav til arbejdslivet, som måske står i vejen for din rekrutteringsindsats.

  Læs mere
 • 4 fejl du skal undgå til ansættelsessamtalen

  Initiativrig, robust og god til at samarbejde. Ønskelisten med krav til jeres nye medarbejder er lang. Måske også for lang? Og hvordan sikrer du, at du kan bruge de svar, du får til samtalen til at vurdere om medarbejderen har de kompetencer, I skal bruge? Læs om fire fejl, du bør styre uden om, når du skal ansætte en ny medarbejder.

  Læs mere
 • Konsulent til Væksthus for Ledelse

  Brænder du for ledelse i den offentlige sektor, ser du mulighederne i projektarbejde, og kan du begå dig i et felt med mange aktører og partsinteresser? Så er du måske vores nye kollega i Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • 3 spørgsmål der fortæller om ansøgers sande jeg

  Til en ansættelsessamtale vil du gerne hurtigst muligt danne dig et billede af, hvem ansøgeren er. Men hvordan stiller du spørgsmål, der hverken er for overfladiske eller filosofiske, og som får ansøgeren til at afsløre sit sande jeg? Her får du tre bud.

  Læs mere