Årets top 10: De mest læste artikler i 2021

Hvordan sikrer du, at alle i dit team oplever psykologisk tryghed? Hvad kendetegner pissedårlige ledere? Og hvilke spørgsmål skal du undgå at stille, når du holder jobsamtaler? Det og meget mere kan du finde svarene på i de ti mest læste artikler på Lederweb i 2021. Find også en oversigt over Væksthus for Ledelses udgivelser i 2021.

Skribentinfo

Traditionen tro slutter vi af med at kigge tilbage på året, der gik, og de mest læste artikler fra Lederweb i 2021. Her er de ti topscorere. Længere nede kan du se en oversigt over, hvad Væksthus for Ledelse har udgivet i 2021.

De mest læste artikler på Lederweb 2021

10. pladsen

 
4 handlinger gode ledere gør

Lader du dine medarbejdere shine, og har du selvindsigt? Når du tænker på gode ledere, tænker du sandsynligvis på, hvad de gør, som er helt særligt. Læs her, hvilke handlinger der gør dig til en god leder.

Læs artiklen

 

9. pladsen

 
Sådan spotter du en psykopat på arbejdspladsen

Psykopater er svære at gennemskue, fordi de ligner alle os andre. Det gælder også på arbejdspladsen, hvor klassiske lederegenskaber og psykopatiske træk kan overlappe. Læs, hvordan du spotter en psykopat, og få værktøjer til at tackle det.

Læs artiklen

 

8. pladsen 

 
9 sætninger gode ledere siger

”Jeg tog fejl", "undskyld", eller "hvad synes du?”. Det, du siger, har afgørende betydning for medarbejdernes motivation og trivsel. Læs her, hvilke sætninger du skal sige meget mere.

Læs artiklen

 

7. pladsen 

 
6 no gos når du vil motivere dine medarbejdere

Tror du, at dine medarbejdere intuitivt fornemmer, hvem der har ansvaret for de forskellige opgaver? Og tager du det som en selvfølge, at de udnytter deres potentiale til fulde? Så skader du dine medarbejderes motivation. Læs her, hvad du ikke skal gøre, hvis du vil have motiverede medarbejdere.

Læs artiklen

 

6. pladsen 

 
10 ting jobansøgere hader at blive spurgt om

Hvor mange fuglearter findes der i Danmark? Hvad er din superkraft? Er dit geniale spørgsmål på listen over spørgsmål, som jobansøgere hader at blive spurgt om? Se med her.

Læs artiklen

 

5. pladsen 

 
10 ting: Det gør den gode leder

Du tager svære beslutninger, der sikrer alles bedste. Du inkluderer, og du stopper dig selv, inden du kommer til at detailstyre dine medarbejdere for meget. Læs her om de ti vigtigste handlinger, den gode leder gør. Hvor mange af dem mestrer du mon?

Læs artiklen

 

4. pladsen 

 
10 sætninger du skal undgå

Der skal ikke komme mange uheldige formuleringer ud af din mund, før det skader dit lederskab, og dine medarbejdere begynder at se sig om efter et nyt job. Læs hvilke ti sætninger, du ikke må sige som leder.

Læs artiklen

 

3. pladsen 


Advarsel: Sådan stopper du dårligt humør i at sprede sig

Følelser smitter. Især de negative. Så når du eller en medarbejder kommer på arbejde i dårligt humør, smitter det, og den dårlige stemning kan føre til både sygemeldinger og lav produktivitet. Læs her, hvordan du stopper smitten og håndterer en sur medarbejder, kollega eller chef.

Læs artiklen

 

2. pladsen

 
Psykologisk tryghed: "En enkelt person i teamet kan ødelægge den"

Deler Annika ikke sine ideer til møderne? Og får du meget information ad bagveje? Så er det tegn på psykologisk utryghed. Læs her, hvordan du øger den psykologiske tryghed i jeres team.

Læs artiklen 

 

1. pladsen


Dét kendetegner pissedårlige ledere

Når vi konfronteres med dårlig ledelse, har vi ofte et klart og konkret forslag til, hvad der kan forbedres. Læs her om otte årsager til, at nogle ledere ikke har, hvad der skal til – og de derfor uforvarende kommer til at udøve dårlig ledelse.

Læs artiklen

Udgivelser fra Væksthus for Ledelse i 2021

Podcast: Lyt til ledelse

Væksthus for Ledelse har udgivet en række podcasts. Lyt med her.

Lyt til podcasten

Det har corona betydet for min ledelse

10 ledere fra kommuner og regioner reflekterer og samler op på de erfaringer og den læring, de har gjort sig under coronakrisen, hvor kerneopgaven for de fleste forandrede sig med ét slag.

Læs artikelsamlingen

Fra data til dialog

Du kan ikke styre din organisation alene ved hjælp af data, men du kan bruge data som afsæt for en dialog, der gør alle klogere. Læs om de fem udfordringer, cheferne står med, når de skal lykkes med at bruge data.

Bestil publikationen

Lydbog: Dit personlige lederskab

Skal du lykkes med at lede andre, skal du først kunne lede dig selv, herunder kende dig selv og vide, hvilke værdier du bygger din ledelse på. Bliv klogere på dit personlige lederskab på løbeturen, når du kører på arbejde eller smører madpakker.

Lyt til publikationen: "Dit personlige lederskab"

 

Dialogkort om ledelse

Hvad giver dig et kick som leder? Hvordan håndterer du konflikter? Og hvornår lykkes du med at lede opad? Væksthus for Ledelse har udviklet 60 dialogkort, der hjælper jer med at tale om og udvikle jeres ledelse.

Bestil dialogkortene

 

 

Skribentinfo

Kommentarer