Artikler • Ann C. Schødt
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Advarsel: Kedsomhed stresser

  Ligesom dine medarbejdere kan brænde ud af for meget arbejde, kan de også brænde ud af at lave det forkerte. De kan faktisk blive lige så syge af at mangle udfordringer som af stress. Fænomenet er blevet døbt boreout, og er stadig relativt ukendt herhjemme. Bliv klogere på boreout, og find ud af, hvordan du forhindrer, at din medarbejder udvikler det.

  Læs mere
 • Sådan leder du medarbejdere der er klogere end dig selv

  De stiller spørgsmålstegn ved alt, er ofte følsomme, kritiske og kræver udfordringer. Og så ved de sandsynligvis mere om faget, en du gør. De begavede og fagligt stærke medarbejdere kan være svære at lede, men det betyder ikke, at de ikke har brug for en leder. Her er seks råd om, hvordan du bedst leder dine begavede medarbejdere.

  Læs mere
 • Er du drevet af pligt, lyst eller vilje?

  Som leder kan du let komme til at misforstå og demotivere dine medarbejdere, medmindre du forstår, hvad der driver dem - og hvad der driver dig. Læs her om de tre forskellige drivkræfter og deres præstationsmønstre, og om hvordan de påvirker din ledelse

  Læs mere
 • Er du også bange for at de gennemskuer dig?

  Føler du, at du er blevet forfremmet til leder ved en fejl, og går du rundt i evig frygt for, at nogen opdager det? Så er du måske ramt af det såkaldte impostor-fænomen, hvor man ikke kan se sine egne succeser, men i stedet fokuserer på det, man ikke kan eller ved. Bliv klogere på impostor-fænomenet og få gode råd om at minimere det.

  Læs mere