Artikler • Maja Nørgaard Glad
Viser 5 / 30
Ingen resultater.
 • 4 ting lederne efterlyser fra deres chef

  Ledere har også brug for sparring, feedback og rådgivning. Særligt ønsker lederne mere sparring fra deres nærmeste chef. Det viser en undersøgelse som Væksthus for Ledelse præsenterer i publikationen ”Kære chef! Kære ledere!”. Men hvordan får lederne den sparring, de har brug for? Læs her, hvilken sparring lederne ønsker.

  Læs mere
 • 5 råd: Sådan skriver du en anbefaling

  Flere medarbejdere ønsker en anbefaling, når de fratræder en stilling. Men hvad skal der stå, og hvordan laver du den rette struktur og finder balancen mellem at give retvisende, men objektiv bedømmelse? Her får du en guide til, hvordan du skriver en god anbefaling og hvilke centrale punkter den skal indeholde.

  Læs mere
 • 8 greb til den gode MUS

  MUS er et af de redskaber, der hvis rigtigt brugt, giver dig en unik mulighed for at have en dialog med medarbejderne om forventninger, kompetencer, opgaver og trivsel. Men hvordan holder du den gode MUS, der giver mening og skaber værdi medarbejderne, dig og organisationen? Læs her, hvordan du holder den gode MUS.

  Læs mere
 • Guide: 3 råd om et godt arbejdsmiljø

  Hvordan skaber du et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives? Arbejdsmiljøet er afgørende for, hvordan medarbejderne trives, deres produktivitet og kvalitet i opgaveløsningen. Der er en klar sammenhæng mellem den sociale kapital, psykologisk tryghed, og hvordan medarbejderne klarer opgaveløsningen på arbejdspladsen. Få her tre råd, der forbedrer arbejdsmiljøet.

  Læs mere
 • Få fornyet energi i dit lederskab

  Det er nemt at sige, at man skal huske sin egen udvikling som leder, men ledelsesudvikling kan hurtigt ryge i baggrunden, når kalenderen er fyldt. Få tre råd om, hvordan du kommer tilbage på udviklingssporet med fornyet energi og et engagement, der smitter.

  Læs mere