Artikler • Maja Nørgaard Glad
Viser 5 / 29
Ingen resultater.
 • 8 greb til den gode MUS

  MUS er et af de redskaber, der hvis rigtigt brugt, giver dig en unik mulighed for at have en dialog med medarbejderne om forventninger, kompetencer, opgaver og trivsel. Men hvordan holder du den gode MUS, der giver mening og skaber værdi medarbejderne, dig og organisationen? Læs her, hvordan du holder den gode MUS.

  Læs mere
 • Guide: 3 råd om et godt arbejdsmiljø

  Hvordan skaber du et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives? Arbejdsmiljøet er afgørende for, hvordan medarbejderne trives, deres produktivitet og kvalitet i opgaveløsningen. Der er en klar sammenhæng mellem den sociale kapital, psykologisk tryghed, og hvordan medarbejderne klarer opgaveløsningen på arbejdspladsen. Få her tre råd, der forbedrer arbejdsmiljøet.

  Læs mere
 • Få fornyet energi i dit lederskab

  Det er nemt at sige, at man skal huske sin egen udvikling som leder, men ledelsesudvikling kan hurtigt ryge i baggrunden, når kalenderen er fyldt. Få tre råd om, hvordan du kommer tilbage på udviklingssporet med fornyet energi og et engagement, der smitter.

  Læs mere
 • Advarsel: Magt kan gøre ledere usympatiske

  Magt gør dig usympatisk, mere dominerende og mindre lyttende, viser ny forskning. Læs her, hvad magten gør ved os, og hvordan du undgår, at magten stiger dig til hovedet i dit lederjob .

  Læs mere
 • 4 råd: Sådan tackler du svære følelser i en professionel samtale

  Selvom du som leder er vant til at føre professionelle samtaler kan det godt ske, at du lander i en samtale, hvor bølgerne går højt og så kan det være svært at styre følelserne. Konsekvensen kan være en konflikt med dine kollegaer eller medarbejdere. Få fire råd om, hvordan du holder øjnene på bolden, når følelserne tager over.

  Læs mere