Artikler • Mette Vesterager
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Skam: Følelsen der driver dig og dine medarbejdere

  Skam er ikke noget, vi taler om. Ikke desto mindre er det en følelse, der er på spil i dit arbejde som leder og påvirker både dig og din organisation. For mødet og samarbejdet med andre mennesker er ikke kun positivt. Det er også præget af magtkampe, kritik og vurderinger, hvor skammen er en central faktor.

  Læs mere
 • Skab mening og undgå bullshitbingo

  Mening er en vigtig drivkraft i livet, og det er det også blevet på arbejdspladsen. Mening motiverer. Eksistentiel filosofi peger på tre veje til, at du kan skabe mening i arbejdslivet for dig selv og dine medarbejdere.

  Læs mere
 • Eksistentiel ledelse styrker dit personlige lederskab

  Hvordan træffer du svære beslutninger? Hvordan slipper du kontrollen og accepterer det, du ikke har indflydelse på? Ledelsesudfordringer handler først og fremmest om menneskelige udfordringer. Eksistentialismen, der beskriver den menneskelige eksistens, rummer derfor væsentlige svar på udfordringerne. Læs her om, hvordan du styrker dit personlige lederskab gennem eksistentiel ledelse.

  Læs mere
 • Afliv 3 myter om feedback

  Undersøgelser viser, at feedback sjældent giver den ønskede adfærdsændring. Samtidig føler mange ledere sig utrygge ved at give feedback. For slet ikke at tale om de dårlige oplevelser mange modtagere har. Én af de vigtigste årsager er, at tre myter om feedback desværre lever i bedste velgående. Det er tid til at gøre op med dem.

  Læs mere
 • Døden og ensomheden - afskedigelser rører ved vores eksistens

  Afskedigelser er et af de mest tabuiserede emner inden for ledelse. Her oplever de involverede for alvor at blive bragt i kontakt med deres eksistentielle grundvilkår som døden og ensomheden. Og det er vigtigt for ledere at forstå, hvor voldsomme følelser der kan være på spil. Eksistentiel ledelse peger på, hvor vigtigt det er som leder at se sine grundvilkår i øjnene og træde frem som menneske. Få gode råd om, hvordan du håndterer de svære situationer her.

  Læs mere