Artikler • Søren Brandi
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Håndter modstand med forandringscirklen

  Ledere bliver ofte overvældet af medarbejdernes følelsesmæssige reaktioner under forandringer. Formår du ikke at håndtere deres følelser, er sandsynligheden for at lykkes med forandringen lille. Læs om de forskellige former for modstand, du kan møde i en forandring, og hvordan du håndterer hver enkelt.

  Læs mere
 • Derfor skal du arbejde med integritet i 2015

  En vigtig overvejelse ved årsskiftet er, om man fik gjort det man ville. Og mindst ligeså vigtigt er det, om man gjorde det på den måde, man ville – det vi ofte betegner integritet. Læs, hvorfor integritet er vigtigt i 2015.

  Læs mere
 • Lederens vilkår og nytårsforsætter anno 2012

  ”Når tiderne er usikre, bliver vi også mindre sikre på os selv, og på, om vore evner slår til. Vi bliver tøvende over for udfordringerne, det er forståeligt nok; men det må ikke føre til handlingslammelse”, sagde dronningen i sin nytårstale i lørdags. Det gælder også for ledere. Læs Søren Brandi og Steen Hildebrandts syn på offentlige ledelses vilkår og deres forslag til, hvilke mål du som leder skal sætte i 2012.

  Læs mere
 • Få gode vaner til forandring

  Forandringer finder sted og er et vilkår, men forandringer er også besværlige. Mislykket forandring forklares ofte med henvisning til medarbejdernes modstand. Erfaring viser dog, at mislykkede forandringer i mange tilfælde skyldes ledelsen. Læs, hvordan du kommer fra ledelsesforurening til gode vaner i forandring.

  Læs mere