Artikler • Væksthus for Ledelse
Viser 5 / 39
Ingen resultater.
 • Workshop: Styrk samarbejdet i din chefgruppe

  Er det tid til at give samarbejdet i din/jeres chefgruppe et eftersyn? Så er workshoppen "Styrk samarbejdet i din chefgruppe" noget for dig/jer. Her får du/din chefgruppe et inspirerende og refleksivt rum designet til at udvikle jeres samarbejde.

  Læs mere
 • Invitation til konference om ledelse på tværs

  Få træning i at lede på tværs, og hør den nyeste viden og erfaringer på området. Tilmeld dig Væksthus for Ledelses gratis konference den 6. juni om tværgående ledelse.

  Læs mere
 • Film og online værktøjer om faglig ledelse

  Her kan du se syv korte film om faglig ledelse. Efter hver film er der et univers med onlineøvelser, hvor du kan teste din afdeling/institution og tegne din profil som faglig leder. Du kan fx se en film om, hvordan du giver strategier og mål faglig mening, hvordan du bruger de tilgængelige ressourcer fagligt effektivt, eller hvordan I evaluerer resultater for at skabe faglig udvikling.

  Læs mere
 • Hvordan var din start som ny leder?

  Nyt projekt i Væksthus for Ledelse efterlyser eksempler på, hvordan nye ledere kan støttes bedst. Projektet ”En god start for nye ledere” efterlyser eksempler på regionale og kommunale tilbud som støtter arbejdspladsens nye ledere. Hvis du kender et godt eksempel på noget, der har støttet den nye leder i den første svære tid i lederstolen, så hører vi meget gerne fra dig.

  Læs mere