Artikler • Birgitte Hvilsom
Viser 5 / 10
Ingen resultater.
 • 6 kompetencer de bedste forandringsledere har

  Handlekraft er ikke nok for at kunne lykkes som leder. Din ledelsespalet skal udvides med kompetencer som refleksion og fleksibel dømmekraft, da det er afgørende for, at du kan se en situation fra flere perspektiver, inden du skrider til handling. Læs om seks nødvendige ledelseskompetencer her.

  Læs mere
 • 7 næringskilder til din trivsel

  Forudsætningen for, at du lykkes sammen med og via andre kræver, at du lykkes i dig selv. Læs hvorfor og hvordan du udvider arbejdet med dit personlige lederskab til også at omfatte din indre balance og trivsel.

  Læs mere
 • 6 kendetegn ved ledere der mestrer intuition

  Vejen til at iværksætte nyt, sker som regel gennem projektbeskrivelser, handleplaner og strategier. Men ledere der lykkes, mestrer også den intuition, der ikke umiddelbart lader sig sætte på formel eller regneark; mavefornemmelse. Læs om seks kendetegn ved ledere, der mestrer intuition.

  Læs mere
 • Advarsel: Derfor skal du være varsom med pyt

  Pyt-knappen er blevet et populært universalværktøj, der kan bruges i de fleste sammenhænge. Sjovt nok, mest af andre, der ikke har noget i klemme selv. Men for meget pyt har konsekvenser for det psykiske arbejdsmiljø, og det kan i værste fald æde kreativitet, initiativ og selvtillid for den enkelte og i organisationen. Læs her, hvorfor du i stedet for pyt skal begynde at stille spørgsmål.

  Læs mere
 • Genopfind dit lederskab, mens det stadig går godt

  Hvad kan offentlige organisationer bruge en ledelsesfilosofi til, der er skabt ud fra erfaringer fra henholdsvis multinationale koncerner og fra elitesport? Læs om en ledelsesfilosofi, der gør dig klar til en fremtid med konstant skiftende sæsoner.

  Læs mere