Artikler • Esben Buch-Hansen
Viser 5 / 24
Ingen resultater.
 • 7 trin til at tæmme din rasende medarbejder

  Medarbejderen råber dig ind i ansigtet af sine lungers fulde kraft, så du kan ikke få et ord indført, eller måske tudbrøler vedkommende, så du knapt kan forstå, hvad hun siger. Få her en let anvendelig teknik til at håndtere en rasende medarbejder.

  Læs mere
 • Hemmeligheden bag Steve Jobs' succes

  Steve Jobs, stifteren af computergiganten Apple, er blevet fremhævet og hypet for sin ledelse. Han bliver af mange opfattet som en ikonisk leder. Jobs var leder for tusindvis af medarbejdere, der investerede liv og sjæl i deres arbejde for at skabe de produkter, som han brændte for. En ny bog samler Steve Jobs bedste råd om ledelse. Læs dem her.

  Læs mere
 • Lederens guide til VM

  VM-feberen er i udbrud. Klatøjede medarbejdere, nervepirrende væddemål og heftige fodbolddiskussioner er noget af det, du kan forberede dig på.

  Læs mere
 • Machiavelli: Få mestermanipulatørens vigtigste ledelsesråd

  Empati, tillid og inddragelse af medarbejdere er opskriften på den totale fiasko i Machiavellis univers. Machiavelli havde et helt andet billede end, hvad der i dag kendetegner god ledelse. Læs Machiavellis brutale refleksioner over, hvordan du kommer i spidsen for din karriere ved at manipulere dine medarbejdere til egen vinding - og dermed vinder i livet.

  Læs mere
 • 5 ting du skal gøre for at fastholde dine topscorere

  Den medarbejder, det vil gøre mest ondt at miste, er måske på udkig efter et nyt job. Hvis du vil fastholde hende, kræver det handling. Her er fem råd om, hvordan du holder på dine bedste medarbejdere.

  Læs mere