Artikler • Laura Kirstine Thors Calaña
Viser 5 / 52
Ingen resultater.
 • Podcast: Det vigtige samspil mellem borgmester og kommunaldirektør

  En borgmester og en kommunaldirektør åbnerdørene og fortæller, hvordan de får deres samspil til at fungere. Lyt med i podcasten og hør mere om, hvordan den øverste politiske og administrative leder finder den rigtige rytme i den politiske tango.

  Læs mere
 • Ledere har også brug for et godt psykisk arbejdsmiljø

  Et godt psykisk arbejdsmiljø for medarbejderne er en central del af dit arbejde som leder. Men hvor ofte kigger du på dit eget arbejdsmiljø, og hvad gør I for at styrke arbejdsmiljøet for ledere, chefer og direktører? En leders psykiske arbejdsmiljø er af mange grunde lige så vigtigt, som medarbejdernes. Læs her, hvordan du kan styrke dit psykiske arbejdsmiljø.

  Læs mere
 • Podcast: 6 myter om ledelse af unge

  Hvad efterspørger de unge af deres arbejdsplads, og hvordan kan du blive bedre til at fastholde og rekruttere yngre medarbejdere? Lyt med i denne podcast fra Væksthus for Ledelse, når en vicedirektør, en selverklæret ungenørd og en ung diskuterer, hvad ledere skal være opmærksomme på, når de skal tiltrække og lede yngre medarbejdere.

  Læs mere
 • 6 råd: Når en medarbejder frustrerer dig

  Når medarbejderne ikke lever op til dine forventninger, kan din lunte blive lige lovlig kort. Men det er præcis det modsatte af, hvad medarbejderne har brug for. Få her seks spørgsmål, der hjælper dig med, hvordan du bedst håndterer en medarbejder, der gør dig frustreret, så medarbejderen kan genfinde arbejdsglæden og løse sine opgaver.

  Læs mere