Artikler • Laura Kirstine Thors Calaña
Viser 5 / 44
Ingen resultater.
 • Udvikling: Den svære balance mellem individ og helhed

  Skal I lykkes med at løse alle de opgaver, der er nu og fremover, så skal medarbejdernes kompetencer i spil bedst muligt. Det kræver, at du tillægger dig et ”dobbletsyn”, hvor du forener medarbejdernes individuelle ønsker til egen udvikling med arbejdspladsens fælles opgaver. Få her seks råd om, hvordan I gør det i dialog, da hverken du eller medarbejderne kan læse hinandens tanker.

  Læs mere
 • 8 råd: Hvad gør du, når du har mistet tilliden til en medarbejder

  Hvad skal du gøre, når du oplever, at du ikke kan stole på en medarbejder? At håndtere medarbejdere, der har svigtet din tillid, er en værdifuld kompetence, som kræver viden og øvelse. Få her otte råd, der kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for organisationen, for dig og for medarbejderen.

  Læs mere
 • Hvordan du bliver god til at lede "wicked problems"?

  Wicked problems er store komplekse problemer, der hverken løses ved hjælp af de løsninger, I brugte sidste år eller med en stor blanco-check. Det er problemer, der er sammenfiltrede med andre problemer, og hvor en løsning et sted skaber problemer andre steder. Læs artiklen om, hvilke forskellige typer af problemer, du kan møde, og hvad din rolle som leder er, når du står midt i et wicked problem.

  Læs mere
 • 8 træk hos en leder der kan knække selv den bedste

  Ledelse handler om evnen til at skabe følgeskab og styrke selvledelse. Det nødvendige følgeskab som leder opnår du sjældent uden at investere din person. Nogle gange går det dog galt. Læs om otte uhensigtsmæssige træk hos en leder, og hvordan du ved at arbejde med dit personlige lederskab kan få det bedste ud af medarbejderne og organisationen.

  Læs mere
 • Råd og øvelser: Styrk dine relationelle samtalekompetencer

  En stor del af dit arbejde som chef foregår gennem samtaler – hvad enten det er med borgere, kolleger, ledere, medarbejdere eller direktører. Du skal med andre ord kunne gå i dialog og tage de samtaler – også dem, hvor der er noget på spil. Få her råd og øvelser, der styrker dine relationelle samtalekompetencer.

  Læs mere