Artikler • Sesilie Christophersen
Viser 5 / 7
Ingen resultater.
 • Ekspert: Sig fra og øg trivslen

  Den hyppigste årsag til mistrivsel blandt medarbejderne er et dårligt forhold til lederen. Det viser en undersøgelse. Ekspert mener, at lederne står i en vanskelig situation, hvis krav og ressourcer ikke hænger sammen, eller hvis de skal være en nærværende leder for alt for mange medarbejdere. Læs her, hvad ekspert mener, der kan gøres for at komme trivselsproblemerne til livs.

  Læs mere
 • Sådan giver du dig selv autoritet som leder

  Vil du gerne have mere autoritet i din rolle som leder? Det er især nye ledere, der tumler med dette spørgsmål, men også mere erfarne ledere kan have gavn af at øge deres autoritet. Her får du et værktøj, der kan styrke din autoriet

  Læs mere
 • 4 lytteformer der giver bedre ledelse

  Bruger du kun én lytteform, kan det skabe misforståelser og spilde tid. Men med kendskab til tre andre lytteformer, kan du blive bedre til at hjælpe medarbejderne til at blive mere selvstændige og skabe en bedre kultur på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • Advarsel: Mikroaggressioner forpester samarbejdet

  Mikroaggressioner kan være svære at få øje på, men selv de små spydige bemærkninger kan gøre meget skade. Læs, hvordan du kommer af med mikroaggressioner på din arbejdsplads.

  Læs mere
 • Stine Johansen: ”Man diskriminerer ikke majoriteten ved at tænke minoriteten ind”

  Stine Johansen er kommunaldirektør i Helsingør Kommune. Hun er også homoseksuel og mener, at Danmark kan blive meget bedre til at inkludere minoriteter på arbejdsmarkedet. Diversitet skal ifølge Stine Johansen være normalen.

  Læs mere