Artikler • Stine Hinge
Viser 5 / 49
Ingen resultater.
 • Podcast: Hvordan spotter du ledertalenter?

  Hvordan spotter du ledertalenter? Hvad kan du gøre for at understøtte og udvikle ledertalenter? Og er det overhovedet attraktivt at blive leder? Lyt med når HR chef, rekrutteringsekspert og nyspottet leder drøfter, hvordan man spotter ledertalenter i denne podcast fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Kend dig selv, dine reaktioner og værdier

  Du står stærkest som leder, når du kender dig selv, ved hvilke værdier du står på, og hvordan du reagerer i forskellige situationer. Det er også den læring hovedpersonen Christian får, da han i romanen ”Kunsten at koge et æg – en ledelsesrejse” bliver kastet ud i at overtage stillingen som administrerende direktør. Lederweb har spurgt forfatteren, hvad en roman kan lære os om ledelse.

  Læs mere
 • Råd og øvelser: Styrk dine relationelle samtalekompetencer

  En stor del af dit arbejde som chef foregår gennem samtaler – hvad enten det er med borgere, kolleger, ledere, medarbejdere eller direktører. Du skal med andre ord kunne gå i dialog og tage de samtaler – også dem, hvor der er noget på spil. Få her råd og øvelser, der styrker dine relationelle samtalekompetencer.

  Læs mere
 • Podcast: Hvordan skaber du et godt rum for svære samtaler?

  Hvordan skal du som chef lykkes med de samtaler, der kræver noget ekstra af dig? Fx samtalen med en leder, der modarbejder strategien eller med en direktør, som ikke har bakket dig op. I denne podcast giver centerchef Hanna Bohn Vinkel, centerchef og erhvervspsykolog Trille Frodelund Lykke konkrete råd om, hvordan du styrker dine relationelle samtalekompetencer.

  Læs mere
 • Tro mere på dig selv – og bliv bedre

  Det har stor betydning for din mestringsevne, at du tror på dig selv. Det viser forskningen. Når du tror på, at du er god til noget, så påvirkes din mestringsevne positivt. Også selvom du måske ikke er bedre end gennemsnittet – objektivt set. Læs her, hvordan du øger din og medarbejdernes følelse af mestring.

  Læs mere