Artikler • Stine Hinge
Viser 5 / 51
Ingen resultater.
 • Podcast: Lederens egen trivsel

  Der er ikke samme fokus på ledernes trivsel som der ofte er på medarbejdernes. Men lederens trivsel har afgørende betydning for medarbejdernes trivsel og dermed for kerneopgaven. Lyt med her, hvor chefpsykolog og tidligere leder drøfter temaet med udgangspunkt i fem faktorer, der har betydning for lederens egen trivsel.

  Læs mere
 • Podcast: Mit livs leder

  Hvem har inspireret dig som leder? Og hvilken bevægelse har dit forbillede startet hos dig? Det spørgsmål svarer stadsdirektør Martin Østergaard Christensen, Aarhus Kommune på. Lyt med i podcasten her, hvor en leder, som har inspireret Martin Østergaard Christensen meget, også er med i studiet til en snak om ledelse, rollemodeller og hvorfor direktører, chefer og ledere skal være meget bevidste om det ansvar, der følger med lederrollen.

  Læs mere
 • Podcast: Hvordan spotter du ledertalenter?

  Hvordan spotter du ledertalenter? Hvad kan du gøre for at understøtte og udvikle ledertalenter? Og er det overhovedet attraktivt at blive leder? Lyt med når HR chef, rekrutteringsekspert og nyspottet leder drøfter, hvordan man spotter ledertalenter i denne podcast fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Kend dig selv, dine reaktioner og værdier

  Du står stærkest som leder, når du kender dig selv, ved hvilke værdier du står på, og hvordan du reagerer i forskellige situationer. Det er også den læring hovedpersonen Christian får, da han i romanen ”Kunsten at koge et æg – en ledelsesrejse” bliver kastet ud i at overtage stillingen som administrerende direktør. Lederweb har spurgt forfatteren, hvad en roman kan lære os om ledelse.

  Læs mere
 • Råd og øvelser: Styrk dine relationelle samtalekompetencer

  En stor del af dit arbejde som chef foregår gennem samtaler – hvad enten det er med borgere, kolleger, ledere, medarbejdere eller direktører. Du skal med andre ord kunne gå i dialog og tage de samtaler – også dem, hvor der er noget på spil. Få her råd og øvelser, der styrker dine relationelle samtalekompetencer.

  Læs mere