Artikler • Stine Hinge
Viser 5 / 47
Ingen resultater.
 • Råd og øvelser: Styrk dine relationelle samtalekompetencer

  En stor del af dit arbejde som chef foregår gennem samtaler – hvad enten det er med borgere, kolleger, ledere, medarbejdere eller direktører. Du skal med andre ord kunne gå i dialog og tage de samtaler – også dem, hvor der er noget på spil. Få her råd og øvelser, der styrker dine relationelle samtalekompetencer.

  Læs mere
 • Podcast: Hvordan skaber du et godt rum for svære samtaler?

  Hvordan skal du som chef lykkes med de samtaler, der kræver noget ekstra af dig? Fx samtalen med en leder, der modarbejder strategien eller med en direktør, som ikke har bakket dig op. I denne podcast giver centerchef Hanna Bohn Vinkel, centerchef og erhvervspsykolog Trille Frodelund Lykke konkrete råd om, hvordan du styrker dine relationelle samtalekompetencer.

  Læs mere
 • Tro mere på dig selv – og bliv bedre

  Det har stor betydning for din mestringsevne, at du tror på dig selv. Det viser forskningen. Når du tror på, at du er god til noget, så påvirkes din mestringsevne positivt. Også selvom du måske ikke er bedre end gennemsnittet – objektivt set. Læs her, hvordan du øger din og medarbejdernes følelse af mestring.

  Læs mere
 • 7 råd: Sådan skaber du psykologisk tryghed

  Hvordan skaber du et godt team? Forskningen viser, at det ikke har så meget med sammensætningen af teamet at gøre. De mest effektive teams er dem med psykologisk tryghed. Her er syv råd om, hvordan du skaber og styrker den psykologiske tryghed på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • 5 råd: Sådan leder du perfektionister

  Perfektionister. De er på den ene side engagerede, arbejdsomme og løser opgaverne til perfektion. Og på den anden side akkumulerer de overarbejde, overskrider deadlines, og risikerer stress og udbrændthed. Undersøgelser viser, at der bliver flere og flere af dem, så læs med her og få fem råd om, hvordan du bedst leder dem.

  Læs mere